Διαδρομή Α - 15,6 χιλιόμετρα

Αφετηρία το πλάτωμα δίπλα στο ιστορικό μονότοξο πέτρινο γεφύρι της Πλάκας, που αναστηλώνεται και αναμένεται να σταθεί ξανά όρθιο στα τέλη του Σεπτέμβρη.
Η διαδρομή ξεκινά σε αμαξωτό δρόμο και μετά από 1 περίπου χιλιόμετρο –αφού περάσουμε τη μεταλλική γέφυρα Μπέλεϊ, το παντοπωλείο του Πανταζή, και τους παρακείμενους ξενώνες «Το Τελωνείο», και «Γεφύρι Πλάκας» - συναντάμε το μονοπάτι της βίδρας. Σε κάποια σημεία διανύουμε αγροτικούς χωμάτινους δρόμους.
300 μέτρα πριν από τον τερματισμό βγαίνουμε από το μονοπάτι και μπαίνοντας στην άσφαλτο κατευθυνόμαστε προς τον τερματισμό στους παραποτάμιους χώρους άθλησης, δίπλα στη γέφυρα Τζαρή, στη Σκούπα Άρτας.
Το μονοπάτι έχει σήμανση στο σύνολό του ενώ στη διαδρομή θα υπάρχουν τρία σημεία ανεφοδιασμού νερού (στα 5000μ, 8500μ, 11500μ).
Υψομετρική 399μ.

sign

Διαδρομή Β - 8 χιλιόμετρα

Aφετηρία και τερματισμό τους παραποτάμιους χώρους άθλησης, δίπλα στη γέφυρα Τζαρή, στη Σκούπα Άρτας.
Τα πρώτα 350 μέτρα περίπου είναι άσφαλτος. Στη συνέχεια οι δρομείς εισέρχονται για 3,5 χιλιόμετρα στο παραποτάμιο μονοπάτι και τα υπόλοιπα 4 περίπου χιλιόμετρα είναι χωματόδρομος αγροτικός δρόμος. Τα τελευταία μέτρα του τερματισμού είναι στην άσφαλτο.
Το μονοπάτι έχει σήμανση στο σύνολό του ενώ στη διαδρομή θα υπάρχουν δύο σημεία ανεφοδιασμού νερού (στα 3800μ, 6300μ).
Υψομετρική 133 μέτρα.

river and rock wall